top of page

WELKOM BIJ

KINECONCEPT LOGO_langestreep.png
Smets-182.jpg

Kineconcept is een groepspraktijk voor kinesitherapie, manuele therapie en revalidatie in Turnhout.

 

Onze sterkte ligt in de variatie aan specialisaties waarover ons team beschikt, waardoor we steeds doorgedreven een probleem kunnen uitspitten. We gebruiken geen standaardbehandelingen, maar gaan op zoek naar een therapie die perfect aansluit bij uw klachtenbeeld. We beschikken over een frisse, ruime praktijk met voldoende mogelijkheden om actief te revalideren en een aangepast behandelingsvoorstel te kunnen aanbieden. 

Elke patiënt wordt in zijn totaliteit bekeken en de behandeling wordt individueel afgesteld, ieder persoon en elke klacht is immers uniek! De oorzaak van de pijnklachten ligt vaak dieper dan je denkt. Een uitgebreid vraaggesprek en een grondig klinisch onderzoek laten ons toe om de oorzaak van de klachten te achterhalen en  zo deze gericht te kunnen aanpakken. Ook preventie vormt een groot onderdeel van onze behandelingen. 

Onze therapeuten bekijken ieder individu in zijn geheel. Een doelgerichte actieve aanpak, duidelijke communicatie met de patiënt en tussen de therapeuten onderling, bijscholingen op regelmatige basis, maar ook het enthousiasme waarmee we voor jullie klaarstaan, typeren onze praktijk. 

bottom of page